Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 12.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
15.04.2024.

OSVEŽI SVOJ STIL UZ SAMBA, GAZELLE I SPEZIAL

Kako tebi zvuči kreativnost inspirisana prolećem u novim adidas patikama? Nama se čini da nema boljeg načina da ove sezone osvežiš svoje autfite i podigneš stil na nivo originalnog i drugačijeg. Ekspanzija retro adidas modela iz Originals linije, donela nam je bezbroj novih mogućnosti za kombinovanje, pa ćeš tako Samba, Gazelle i Spezial patike moći da vidiš u neverovatnim modnim izdanjima. Nosiće ih na gradskim ulicama trendseteri uz klasičan blue jeans i belu majicu, uz “malu crnu haljinu” i torbicu sa efektnim i elegantnim detaljima, ili uz omiljenu adidas trenerku. Jer, one idu uz sve! Da – baš sve, što ih čini must-have modelima za ovo proleće. Svoj povratak na scenu su najavile u velikom stilu, pa hajde onda da se prisetimo kako  je sve počelo.

Dizajnirane 1949. od strane jednog od osnivača adidas brenda, Adolfa Daslera, SAMBA patike su svoju prvobitnu namenu pronašle na fudbalskom terenu, da bi danas bile prisutne na svakom. Ovo su “zauvek udobne patike” sa ravnim đonom od gume i vrhunskim kožnim materijalima koje idu uz baš sve što obučeš. Za razliku od Sambe, istorija GAZELLE modela počinje nešto kasnije, tačnije 1966. godine.

Lagane i udobne, Gazelle su od patika za trening i rukomet postale omiljene lifestyle patike koje danas možeš da vidiš na podijumima, modnim pistama i skejt parkovima širom sveta. I još jedan model koji je sedamdesetih godina prošlog veka ostavio svoj pečat u svetu sporta – SPEZIAL, elitna patika za rukomet koja je zahvaljujući razigranim bojama, klasičnom obliku i eleganciji, svoje uporište pronašla u svetu mode.

Sva tri modela su deo Buzz ponude. Ako tražiš udobne, retro patike koje se uklapaju u svaki autfit, na pravom si mestu. Poseti najbliži sneaker station i osveži svoju kolekciju adidas patikama koje vuku inspiraciju iz svojih sportskih korena, a imaju streetwear nasleđe.

 

Buzz tim

Slični članci