Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 12.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
29.05.2024.

Bezvremeni klasik: oživljavanje Vans Knu Skool-a

Hej ljudi,

 

Zaista sam uzbuđen da podelim sa vama moj novi, omiljeni par – Vans Knu Skool.

Vans je jedan od mojih favorita i pokazao se kao stručnjak za brisanje granica između funkcionalnosti i ležernog stila. A jedan od najboljih primera za to je posebno Knu Skool silueta, koja je postala popularna kasnih 90-ih.

Inspiracija za Knu Skool dolazi iz dobro poznate (i legendarne) Vans Old Skool siluete, kao njenog savršenog produžetka. U ono vreme, kada se skejtbord „preselio“ iz skejt parkova na trotoare, klizačima su bile potrebne dobro mekane i udobne siluete. Knu škola je savršeno ispunila zahteve. Osim u skejt krugovima, postala je veoma popularna i na pop-pank i nev-metal sceni koja se tada pojavila da bi sada mogla da dopre do nas. Kul, zar ne?

Zanimljivo je da su Knu Skool nakratko sišle sa scene 1998. godine dok nisu ponovo objavljene na japanskom tržištu 2015. godine. Otuda drugi talas njihove popularnosti, ne samo kao skejt siluete, već i kao izuzetno udobne opcije za život. .

Prenaglašene proporcije modela ne služe samo kao estetska karakteristika, već i poboljšavaju udobnost i potporu patika, obezbeđujući savršeno pristajanje koje se oseća na svakom koraku. Zato ih uvek biram. I što je najvažnije – idu uz sve!

 

Nabavite svoj  par Vans Knu Skool u BUZZ prodavnicama i online.

 

Do sledećeg razgovora,

Petia

 

Slični članci