Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 12.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
03.07.2024.

Najbolji izbor za letnji, ulični stil: New Balance 327

Ćao ekipo,

Kao veliki ljubitelj patika, uvek tražim nove modele koje mogu dodati svojoj kolekciji. Kad sam prvi put videla New Balance 327, odmah sam znala da moraju biti moje. Ne samo da su neverovatno stylish, već imaju brojne prednosti koje ih čine savršenim patikama za svaki dan.

Jedna od prvih stvari koje sam primetla kod ovih patika je njihova lakoća. Kad ih nosim, kao da hodam po oblacima. Ovo je rezultat promišljenog dizajna i upotrebe lakih materijala koji osiguravaju da patike nisu teret mojim stopalima. Ovo je jako bitno u dugim letnjim danima kada želim istražiti grad ili hodati kroz park, a da me stopala ne bole.

Ono što se ističe kod New Balance 327 je njihov jedinstveni i fashionable dizajn. Svojim retro izgledom i modernim detaljima, savršeno se uklapaju u razne stilove oblačenja. Bilo da ih uparim sa farmerkama, šortsem ili čak sa letnjom haljinom, uvek izgledaju fantastično. Paleta boja je raznolika, što mi omogućava da nađem par koji odgovara mojoj garderobi.

Leto je vreme kad želim izgledati najbolje, a da se takođe osećam udobno. New Balance 327 su najbolji izbor za ovo. Njihova lakoća, komfor i dizajn ih čine idealnim za letnji, ulični stil. Ako idem sa društvom na kafu, u gradsku šetnju ili u večernji izlazak, ove patike su uvek pravi izbor.

Ukoliko tražiš patike koje kombinuju stil, komfor i praktičnost, toplo preporučujem da probaš New Balance 327.

Patike su dostupne u svim Buzz Sneaker Station šopovima i na web stranici.

 

Maja

Slični članci