Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 12.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
05.06.2024.

Spoj Retro i Modernog za sve - Nike Dunk High

Nike Dunk High su lifestyle patike  koje spajaju retro i moderne detalje. Klasika se vratila, sportski dizajn i novi moderni detalji garantuju lako uklapanje ovih patika sa ostatakom tvoje odeće.

Odajemo počast originalu, koji je bio dizajniran kao patika za košarku. Lagani i mekani međuđon  od pene daje uzvišeni izgled, savršenu udobnost i lakoću kretanja. Gumeni đon s kružnim zaokretom u prednjem delu stopala, pokraj odličnog prianjanja, osigurava i dugotrajnost ovih patika.

Nike Dunk High su više od običnih patika; one su izraz stila i udobnosti. Savršen su izbor za sve one koje žele da kombinuju vintage izgled s modernim detaljima. Uz ove patike, uvek ćeš biti u trendu, bez obzira na priliku.

Zašto odabrati Nike Dunk High?

1. Retro stil s modernim detaljima

2. Udobnost i čvrstoća

3. Lagane i prozračne

4. Dugotrajnost

Ukoliko si ljubitelj vintage stila, izaberi ove Nike  patike i uživaj u celodnevnoj udobnosti i njihovom atraktivnom dizajnu. Oduvek sam volela dunkice jer su udobne i lako se kombinuju. Pristaju na svaki outfit!

Ne propusti priliku da osvežiš svoju garderobu ovim bezvremenskim komadom koji će te pratiti na svakom koraku. Nike Dunk High su tvoj novi bff za sve prilike, a možeš ih pronaći u Buzz radnjama ili online!

 

 

Xo Iva

Slični članci